قیمت روز سیمان
برای خرید سیمان و یا مشاهده قیمت سیمان و قیمت سیمان پاکتی 50 کیلویی امروز به شهر ساختمانی، فروشگاه مصالح و تجهیزات ساختمانی مراجعه کنید. باید بدانید قیمت سیمان امروز تحت تاثیر عوامل مختلفی مثل میزان عرضه و تقاضا، نرخ ارز و شرایط بازار اقتصادی است و نرخ قیمت سیمان برای هر روز متغیر است. برای اطلاع از آن میبایست به صورت روزانه وب سایتهایی مثل شهر ساختمانی که قیمت روز سیمان را ارائه میکنند را بررسی کنید.
قیمت سیمان پاکتی 50 کیلویی امروز چقدر است؟
قیمت سیمان پاکتی 50 کیلویی دائما نوسان دارد. اما شما میتوانید برای اطلاع از قیمت سیمان پاکتی 50 کیلویی امروز به وب سایت مراجعه کنید. قیمت سیمان پاکتی در وب سایت شهر ساختمانی همیشه به روز است و انواع سیمان با مناسبترین قیمت در این سایت عرضه میشود. پس از مشاهده قیمت سیمان پاکتی یا فله در وب سایت شهر ساختمانی، شما میتوانید به صورت آنلاین سیمان را خریداری کنید.
قیمت روز سیمان
کلمه Cement یا سیمان در زبان انگلیسی به هر ماده ای که خاصیت چسبندگی داشته باشد، نسبت دادهمیشود. اما برای ما که در صنعت ساختمان کار می کنیم، سیمان اصطلاحی تخصصی است. ماده ای که در ساختمان سازی و عمران برای اتصال و چسباندن چیزهای مختلف به هم به کار می رود. این پودر خاکستری رنگ همان چیزی است که باعث می شود ساختمان ها و سازه های عمرانی سال های سال مستحکم و پابرجا بمانند و به راحتی تخریب نشوند. سیمان انواع مختلفی دارد که هرکدام برای کاربردی خاص استفاده می شوند. برای این که سیمان خوب و درستی را برای پروژه خود بخرید، باید با انواع آن آشنا باشید.
سیمان چیست؟
سیمان پودر خاکستری نرمی است که آن را با آب و مواد دیگر مخلوط می کنیم و ملات و بتن می سازیم. پس سیمان یکی از مهم ترین مصالح ساختمانی است که در تمام کارهای ساختمانی و عمرانی (مسکونی، تجاری و …) استفاده می شود. سیمان معمولی مخلوطی است از:
- سنگ آهک
- گچ
یا
- خاک آهک دار
- رس
تاریخچه سیمان
سیمان یا سمنت واژهایست که از لغت سمنتوم رومی گرفتهشده و قدمت آن به پیش از میلاد میرسد. مصرف آن در ساختمان پانتئون شهر رم واقع در ایتالیا که مربوط به ۲۷ سال قبل از میلاد است، دیدهشدهاست. در ساختمان گنبد این بنا که ۴۳ متر قطر دارد، مخلوطی از خردهسنگ و آهکپخته به کار رفتهاست.
ولی کشف سیمان به شکل امروز مربوط است به یک نفر بنای انگلیسی بنام ژوزف اسپدین که از پختن آهک و خاک رس در حرارت بالا و آسیابکردن آن موفق شد ابتداییترین نوع سیمان را کشفنموده و آن را در تاریخ ۲۱ اکتبر ۱۸۲۴ به نام خود در انگلستان ثبت نماید و نام محصول به دست آمده را سیمان پرتلند گذاشت.
علت این نامگذاری همانطور که گفته شد آن است که سیمان از سمنتوم رومی گرفتهشدهاست و پرتلند نام جزیرهایست در انگلستان که رنگ سیمان پس از سختشدن به رنگ سنگهای ساحلی این جزیره در میآید، به همین دلیل نام پرتلند را به دنبال سیمان برای آن انتخاب نمودهاند.
البته قبل از ژوزف اسپدین، اشخاص دیگری در فرانسه و انگلستان از پختنخاک رس و سنگ آهک مصالح مشابهی به دست آوردند ولی هیچکدام کار خود را دنبال نکرده و محصول خود را به ثبت نرساندند، ژوزف اسپدین نخستین شخصی بود که سیمان را در اوایل قرن نوزدهم در انگلستان به ثبت رسانده و آن را ابتدا برای ساخت فانوس دریایی مورد استفاده قرار داد.
انواع سیمان
به طور کلی، سیمان ها به انواع و دسته های مختلفی تقسیم می شوند. با تغییر نسبت مواد اولیه تشکیل دهنده در کارخانه سیمان، می توان انواع مختلفی از آن ها را به وجود آورد که در ادامه به بررسی انواع سیمان می پردازیم:
1- سیمان سفید
در این سیمان از اکسید آهن استفاده نشده است و از این رو رنگ سفید دارد. این سیمان نسبتا گران است و بیشتر در جنبه های زیبایی و تزئینی، مانند نمای ساختمان، درزگیری کاشی و سرامیک، و دکوراسیون داخلی کاربرد دارد.
2- سیمان رنگی
این سیمان از افزودن رنگدانه های معدنی به نسبت 5 تا 10 درصد وزن سیمان به سیمان معمولی، به دست می آید. این رنگدانه ها هیچ واکنش شیمیایی نشان نمی دهند و بیشتر جنبه تزئینی و دکوراتیو دارند.
3-سیمان غیرهیدرولیکی
سیمان غیر هیدرولیکی به نوعی از سیمان گفته می شود که به آب نیازی نداشته و با قرار گرفتن در معرض هوا و جذب گاز دی اکسید کربن سفت می شود. روند سفت شدن سیمان غیرهیدرولیکی به کندی صورت می گیرد. همچنین، از این سیمان تنها می توان در محیط های خشک استفاده کرد، چرا که برخی از ترکیبات آن، مانند کربنات و سولفات، ممکن است در معرض رطوبت و آب واکنش نشان داده و سختی خود را از دست بدهند. از این رو، امروزه استفاده از سیمان غیرهیدرولیکی تقریبا منسوخ شده است.
4-سیمان هیدرولیکی
برخلاف سیمان غیرهیدرولیکی، سیمان هیدرولیکی به نوعی گفتی می شود که پس از ترکیب با آب و انجام واکنش های شیمیایی، سفت و مقاوم می شود. نکته قابل توجه این است که با وجود این که آب یکی از اصلی ترین اجزای این ترکیب است، سیمان حاصل در برابر آب مقاوم بوده و در آن حل نمی شود. سیمان های هیدرولیکی پرکاربردترین نوع سیمان هستند که اصلی ترین انواع آن؛ سیمان پرتلند، پوزولانی، زودگیر، سیمان بنایی، سفید، رنگی، و سیمان های استاندارد ملی هستند.
5-سیمان پرتلند
سیمان پرتلند شناختهشدهترین و پرکاربردترین نوع سیمان است که کاربرد زیادی در ساخت ساختمان دارد. این سیمان از حرارتدادن آهک و ترکیب آن با خاک رس و مواد دیگر در دمای 1450 درجه سانتی گراد در کارخانه سیمان تولید می شود. این سیمان شامل سیمان های پرتلند تیپ 1 تا تیپ 5 می شود که هر تیپ کاربرد خود را دارد.
6-سیمان پوزولانی
با اضافه کردن گچ به سیمان پوزولانی در کارخانه تولید سیمان، به سیمان پوزولانی می رسند. این نوع سیمانها نسبت به سیمان پرتلند معمولی دارای خواص بهبود یافته مکانیکی و شیمیاییبوده و از مقاومت بالاتری نسبت به سیمان معمولی برخوردار هستند. همچنین، به علت مزایایی مانند قیمت پایین و مقاومت مناسب، بسیار پر کاربرد هستند. این رو از این رو از آن در ساخت سدها، پل ها، و بتن ریزی در زیر اب استفاده می شود.
7-سیمان زودگیر
با افزایش میزان سیلیکات تری کلسیم در سیمان پرتلند، سیمان زودگیر به وجود می آید. این سیمان از مقاومت فشاری بالاتری برخوردار است و پس از ترکیب با آب، با سرعت بیشتری به مقاومت بالاتری می رسد و به همین دلیل به آن سیمان زودگیر می گویند. از این سیمان برای ساخت المان های بتنی با مقاومت بالا، در مکان هایی که سرعت کار بالا نیاز داشته و همچنین برای بتن ریزی در هوای سرد استفاده می شود.
8-سیمان بنایی
همانطور که از اسم آن پیداست، از این سیمان در بنایی و برای تولید ملات های مورد نیاز آن همچون گچ کاری و آجرچینی استفاده می شود. درواقع سیمان بنایی دارای فرمولاسیون اختصاصی و پیچیدهاست و نباید از آن در بتن و بتن آرمه استفادهکرد.
سیمان های استاندارد ملی
سیمان هایی که طبق استاندارد شماره 1-17518 ملی ایران تولید میشوند، سیمان های استاندارد ملی نام دارند و به 5 دسته تقسیم می شوند:
- گروه 1: سیمان های پرتلند معمولی، ضد سولفات فراویژه، ضدسولفات ویژه، ضد سولفات، و ضد سولفات متوسط
- گروه 2: سیمانهای پرتلند سربارهای، دوده سلیسی، پـوزولانی، خاکستر بادی، شیلپخته و آهکی
- گروه 3: سیمان سرباره ای
- گروه 4: سیمان پوزولانی
- گروه 5: سیمان مرکب
سخن آخر
سیمان یکی از اصلی ترین مصالح در ساخت ساختمان ها است که در کارخانه ساخت سیمان تولید می شود. در این کارخانه با تغییر نسبت مواد اولیه، سیمان های مختلف و با کاربردهای گوناگون می سازند که مهم ترین نوع آن ها سیمان پرتلند است.
دیدگاهی در مورد “قیمت روز سیمان”
مطالب سایت بسیار آموزنده بود.
ممنون میشم به سایت ما مراجعه کنید و نظرتون رو اعلام کنید.
سیپورکس
سلام. به جای سیمان می توانید از مصالح نوین مانند بلوک سبک هبلکس یا سیپورکس استفاده کنید که موجب کاهش هزینه می شود.
https://siporex.ir
Its such as you learn my thoughts! You appear to understand so much approximately this, like you wrote the e book in it
or something. I think that you simply can do with a few p.c.
to pressure the message home a bit, but instead of that, this is magnificent
blog. An excellent read. I will certainly be
back.
вип эскорт москва
با تشکر از سایت خوبتون
ممنون از شما
سلام ممنون از سایت خوبتون انشالله موفق باشید
https://abarsazegroup.ir/
سپاسگزارم از حسن توجه شما